The Royal Institute doet…

identiteiten

Onze identiteit bepaalt wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen. Hetzelfde geldt voor bedrijven, organisaties en bijvoorbeeld evenementen. Door op zoek te gaan naar de kernwaarden van die identiteit wordt er een beeld bij gevormd, wat naast een logo ook kan bestaan uit een kleuren-set, lettertypes of een communicatieconcept.

websites

Anno 2010 mogen we er gerust vanuit gaan dat iedereen begrijpt het belangrijk is om aanwezig te zijn op het internet. Wellicht heeft u inderdaad al een eigen website, maar die kan in de loop der tijd verouderd zijn, of vertelt misschien niet meer het juiste verhaal. The Royal Institute gebruikt de nieuwste methodes om een grafische ontwerp te vertalen naar functionele websites, die u zelf beheert en die werken op ieder platform.

drukwerk

Vanuit een visuele identiteit kan er allerlei soort drukwerk ontworpen worden. Van het implementeren van uw huisstijl tot visitekaartjes, briefpapier en brochures, of het opzetten van een print/PR-campagne. The Royal Institute heeft veel ervaring met het voorbereiden van drukwerk, papiersoorten en druktechnieken. Door goed contact met diverse drukkerijen is het mogelijk tegen scherpe tarieven ook drukwerk te leveren.

concepten

Inderdaad, een concept kan van alles zijn. The Royal Institute denkt graag mee over hoe u wellicht nieuwe klanten kunt bereiken, een nieuw bedrijfsimago op kunt zetten of uw merk beter uit kunt dragen. Door middel van creatieve technieken (design-thinking) worden er niet alleen globale ideeën uitgestippeld, maar ook gewerkt aan een effectieve en stijlvolle uitvoering van die plannen.

brainstorms

Nieuwe ideeën & stapels concepten! Ideeën waarmee u nieuwe markten vindt, manieren hoe die te bereiken, of nieuwe producten lanceert. Brainstormen is hier het sleutelwoord. Sessies waarin het 'out of the box' denken centraal staat en waarin samen met uw team nieuwe oplossingen worden bedacht. The Royal Institute verzorgt creatieve sessies op elke locatie, die zorgen voor motivatie, teamspirit en vooral ook innovatie. Na een intake gesprek wordt er een sessie op maat voorbereid en door één of meer facilitators begeleid.


Binnen al deze disciplines wordt er gewerkt vanuit een helder proces dat focust op het realiseren van vooraf gestelde doelen. »meer over de werkwijze.

Foto door Jan Schiphorst